28
Nisan
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik'te Jandarmadan trafik eğitimi

Şanlıurfa ve Birecik ilçesinin en kalabalık nüfusuna sahip olan Birecik Bağlarbaşı köyündeki ilköğretim okulu öğrencilerine jandarma tarafından trafik eğitimi veriliyor.

Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere trafik eğitimi veren jandarmalar, aynı zamanda okul önüne trafik levhaları dikti. Okuldaki trafik kolunda bulunan 2 öğretmene ve 4 öğrenciye trafik elbisesi ve malzemesi temin eden Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı, trafikten sorumlu öğretmen ve öğrencilerle okul önünde çalışma yaptı. Köy sakinleri, öğretmenler ve öğrenci velileri yapılan uygulamadan dolayı jandarmaya teşekkür ederken, kıyafetlerini giyen öğrenciler, okul önünde çalışmalara katıldı.

Bağlarbaşı İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Demir, Birecik jandarmasının her zaman okula katkı sağladığını belirterek, "Her yıl trafik konusunda öğrencilerimize ve öğretmenlerimize seminerler vermektedirler. Daha önceleri okulumuzun tüm dersliklerine askı yaptırdılar. Her zaman bizlere ve eğitime çok destek vermektedirler. Birecik ilçesinin en başarılı ve sevilen jandarma trafik görevlilerinden olan tüm komutanlara ve askerlere teşekkür ederim" dedi.

Bağlarbaşı İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hasan Erol ise, "Birecik jandarması trafikte görevli memurlarımızın bu güzel örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Gerek öğrencilerimize, gerekse araç şoförlerimize çok güzel trafikle ilgili bilgiler verdiler. Bu uygulamadan dolayı çok memnun olduk" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 15:29:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?