29
Mayıs
2024
Çarşamba
BOZOVA - ŞANLIURFA

Piknik dönüşü feci kaza: 4 ölü

Şanlıurfa'da piknikten dönen 9 kişilik ailenin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bozova-Şanlıurfa Karayolunun 8. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, ailesi ile birlikte piknikten dönen Cevher Göçebeler yönetimindeki 63 AR 325 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek, yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Cevher Göçebeler ile birlikte annesi Kezban Göçebeler, kardeşleri Gülistan ve Emine Göçebeler olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Zeliha, Azize ve Zeynep Göçebeler ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Bozova Devlet Hastanesi ile Şanlıurfa'da bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların 5'in de durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, olay yerine gelen ailenin yakınları sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, otopsi için Bozova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2011 Pazar 18:47:04
Güncelleme :26 Haziran 2011 Pazar 22:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?