31
Mayıs
2024
Cuma
HARRAN - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Harran yolu genişletiliyor

Harran ilçesine giden tek şeritli yol, genişletilerek 3 şeritli yol konumuna getirilmesi için yol yapım çalışmalarına başlanıldı.

Akçakale ilçesinin 20. kilometresinden Harran'a kadar olan 10 kilometrelik tek şeritli yolun 3 şeritli yapılması için çalışmalara başlanıldığı bildirildi.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan yolun Mayıs ayında teslim edileceğini belirten yetkililer, yaklaşık 9 bin 800 metrelik karayolunun 2 milyon 500 bin YTL bedelle, 3 şeritli olacak şekilde genişletileceğini ifade ettiler.

Yetkililer, ayrıca karayoluna sanat yapıları, yürüyüş parkurları ve yolun her iki yakasına ağaçlandırma çalışmaları yapacaklarını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 10:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSEYİN KIRBOĞA IP: 212.174.149.xxx Tarih : 27.11.2008 18:29:50

Kent habere teşekkürler B. TAŞLICA da öğretmenim başarılarınızın devamını dilerim. bence doğru haber kent haber. Tahılalan köyünde oturuyorum yol köyün yanından geçiyor bir önerim var emniyet açısından köyün hemen bitşiğindeki bu yola emniyet bariyerleri ve hız uyarıcı levhaları koyulursa çok iyi olur. özel idaredede çalışan arkadaşlarımıza şukranlarımı sunarım. son bi arzum köyün batısında bulanan çamlı bahçeye bir kaç bank koyulursa köy adına söylüyorum çok seviniriz. gençlerimiz kanal köprüsüne oturmaktadır lütfen özel idare ilgili arkadaşlarımızın bu konuya çok dikkat etmelerini ve ilgilenmelerini onlardan istirham ediyorum. kent habere teşekürler çok sağulun varolun ülkemizi sevelim güzelleştirelim her karış toprağı bizim için çoook çoook kıymetlidir.ALLAHA emanet olun efendim.SELAM A.