16
Mayıs
2024
Perşembe
SİVEREK - ŞANLIURFA

Baba-oğulu önce dövüp, sonra bıçakladılar

ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde, 52 yaşındaki Mustafa Baş ile oğlu 23 yaşındaki Hasan Baş, aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen Mustafa Bozdağ ile kardeşi İhsan Bozdağ tarafından önce dövüldü, sonra bıçaklandı. 

Olay, bugün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Yücelen Köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde gübre almak için otomobille Siverek’e gelen Mustafa ve Hasan Baş, köye dönmek için yola çıktı. İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Yücelen Köyü’ne giden baba- oğulun otomobilinin önü, köy yakınlarında aynı köyde oturan ve aralarında iki yıldan bu yana açıklanmayan bir nedenle husumet bulunan Mustafa ve İhsan Bozdağ kardeşler tarafından kesildi. 

Araçtan indirilen baba- oğul, Bozdağ kardeşler tarafından dövüldükten sonra vücutlarının değişik yerlerinden bıçaklandı. 

Çevreden yetişenlerin müdahale ettiği kavgada ağır yaralanan baba ile oğlu, Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından baba- oğul, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. 

Olaydan sonra kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.
DHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 17:40:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?