27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVEREK - ŞANLIURFA

Kaymakam Yıldız'ın tayini çıktı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaklaşık bir buçuk yıldır görev yapan ilçe kaymakamı Kemal Yıldız'ın son kaymakamlar kararnamesiyle Kandıra ilçe kaymakamlığına atanması ilçede üzüntü oluşturdu.

Kaymakam Kemal Yıldız, yaptığı açıklamada, "Siverek çok güzel bir yer, burada bulunup bu halka hizmet ettiğim için çok mutluyum. Vatandaş devlet işbirliğiyle birçok sorunu çözeceğimize inanarak çalıştım. Bu konuda önemli adımlar attık. Siverekliler sorunlara karşı duyarlı insanlardır. Siverek'ten erken ayrılacağım için üzgünüm fakat, gideceğim saate kadar bu güzel kentte çalışmalarım devam edecektir" dedi.

Kaymakamın tayininin çıkmasına üzülen Siverekliler, "İlçe kaymakamımız başarılı bir çalışma çiziyordu. İlçemizde göreve başlamasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen ilçeden tayin edilmesi bizi üzdü. Bu tür tayinler ilçenin gelişimini önlüyor. Bir kaymakam ancak bir yılda çevresini ve kenti tanır. Kaymakamımızın kısa süre içinde ilçeden ayrılması geliştirilen projelerin hayata geçirilmesini geciktirecektir. Kaymakam Yıldız özellikle son dönemlerde Siverek ilçesinde bir eğitim seferberliği başlatmıştı. Kaymakam Yıldız, köyleri bir bir dolaşarak sorunlarını tespit ediyordu. Yeni gelecek kaymakamın çevreyi tanıması uzun zaman alacağından dolayı bu atamalar Siverek için talihsizliktir" açıklamasında bulundular.

Son kaymakamlar kararnamesiyle ilçe kaymakamı Kemal Yıldız Kocaeli'ne bağlı Kandıra ilçesine tayin edilirken, Kandıra ilçe kaymakamı Hamza Erkal ilçe kaymakamlığına atandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 16:45:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?