17
Mayıs
2024
Cuma
SİVEREK - ŞANLIURFA

Siverek'te katil zanlısı kiracı tutuklandı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde ev sahibini bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan genç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde dün meydana gelen olayda, Kale Mahallesi 26. Sokak Numara 9'da Hüseyin Gökmen'in kiracısı olarak oturan Yusuf Bahçıvan, anlaşmazlık sonucu ev sahibini öldürdükten sonra kaçarken yakalandı. Olaydan sonra Kemaliye Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısı Yusuf Bahçıvan'ın ilk ifadesinde suçunu kabul ettiği öğrenildi.
Siverek Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinden sonra adliyeye getirilen katil zanlısı Bahçıvan, mahkemede verdiği ifadede bir süre önce psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Antalya Side'de garsonluk yaptığını anlatan katil zanlısı kiracı, "Side'de çalışma sezonu başlamadığı için birkaç ay birikmiş kira borcum oldu. Ev sahibim Hüseyin Gökmen bana evim bize yetmiyor. Borcunu getir evimi boşalt dedi. Ben de bir müddet daha beklemesini söyledim. Bunun yüzünden aramızda bir süreden beridir huzursuzluk başladı. En son olarak sabah erken evden dışarı çıkmak isterken dalgınlıkla sokak kapısını açık bıraktım. Bu duruma iyice sinirlenen ev sahibi Hüseyin Gökmen arkamdan bana sözle küfür etti. Bende ona iyice sinirlendim. Kendisiyle tartışmaya başladım. Baktım ki olacak gibi değil sinirden mutfaktan kendi bıçağımı ve onun bıçağını alarak karşısına geçtim. Oda bana seni av tüfeğiyle öldüreceğim demesi üzerine ben iki bıçakla ona saldırdım. Sonra da evden kaçtım" dedi.
Ev sahibini bıçakla öldürmek suçundan mahkemeye çıkarılan Yusuf Bahçıvan tutuklanarak Siverek Kapalı Cezaevi'ne kondu.
ŞANLIURFA - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2004 Salı 15:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?