18
Mayıs
2024
Cumartesi
SURUÇ - ŞANLIURFA

Aileler arasındaki husumet can aldı: 1 ölü 6 yaralı

Suruç İlçesi’nde 2 aile arasındaki husumetten dolayı çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Olayla ilgili olarak çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yıldırım Mahallesi’nde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Yıldırım Mahallesi’nde karşılaşan Baran ile Çelikten aileleri arasında eski bir husumetten dolayı kavga çıktı.

Silahların kullanıldığı kavgada, Baran ailesinden Süleyman Baran olay yerinde hayatını kaybetti. Sedat, Salih, Tahir Baran ile Çelikten ailesinden Ali ve Ahmet Çelikten ise yaralandı.

Bu arada, olaya müdahale etmek isteyen Suruç Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ramazan Yılmaz da ayağından yaralandı.

Yaralılar Şanlıurfa Devlet ve Sosyal Sigortalar Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Şanlıurfa polisi, olası bir çatışmaya karşı Devlet Hastanesi’nde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hastaneye giriş ve çıkışlar polis kontrolünde yapılıyor.

Öte yandan, olay yerine çevik kuvvet polisi gönderilirken, Yıldırım Mahallesi’ne giriş ve çıkışlar kontrol altında yapılıyor. Olayla ilgili olarak çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Suruç
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 09:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah aslan IP: 81.214.227.xxx Tarih : 23.03.2005 21:16:44
Bu ulke sahipsiz derlerdi de inanmazdım.Gerçekten sahipsizmiş yoksa 21. yuzyıl da kan davası olurmuydu?