26
Mayıs
2024
Pazar
SURUÇ - ŞANLIURFA

Emniyet amirine veda yemeği

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 2 yıldır görev yapan İlçe Emniyet Amiri Murat Sandal için tayininin Ankara'ya çıkmasıyla Suruçlu işadamları tarafından Öğretmen Evi'nde veda yemeği verildi.

Öğretmen Evi'nde verilen yemeğe, İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, İlçe Cumhuriyet Savcısı Ramazan Yılmaz, Hakimler, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Fırathan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Mehmet Durmaz, DP İlçe Başkanı Nejdet Yüksel, görev arkadaşları ve davetliler katıldı.

Suruç Kaymakamı Muhittin Pamuk, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sandal'ın iyi bir idareci olduğuna dikkat çekerek, Ankara'ya atanmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti. Pamuk, "Zaten kendisi de hep Ankara'ya tayin edilmesini istiyordu. Amirimiz sevecen kişiliğiyle toplumda iyi bir izlenim bırakmıştır. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Öğretmen evinde verilen veda yemeğinde konuşan İlçe Emniyet Amiri Murat Sandal, Suruç halkının çok iyi insanlar olduğunu belirterek, "2 yıl gibi kısa bir süre çalıştığım Suruç'ta unutulmaz anılarım oldu. Gerçekten de iyi niyetli insanların toplanma merkezi gibi bir yerleşim birimidir. Suruç halkı bunu bilsin ki, Ankara'da bir kardeşlerinin olduğunu, her zaman kapımın kendilerine açık olduğunu burada söylemek istiyorum. Beni onore eden bütün herkese şükranlarımı sunarım" dedi.

Kaymakam Pamuk ve Suruç Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Durmaz, hizmetlerinden dolayı plaket sundu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 20:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Suruç IP: 78.166.95.xxx Tarih : 17.07.2009 17:15:51

ilçede bulunduğu sırada bir avukattın darp edilmesiyle ilgili olarak Şanlıurfa Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden bir davasının olduğunu hatırlamaması mümkün değil zaten bu sebeple unutmayacaktır.