18
Mayıs
2024
Cumartesi
SURUÇ - ŞANLIURFA

Köy okuluna sinema salonu

SURUÇ'TA KÖY OKULUNA SİNEMA SALONU YAPILDI

SODES projeleri kapsamında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Mürşitpınar İlköğretim Okulu'na sinema salonu yapıldı.

Tiyatro salonunun açılışı için Mürşitpınar köyüne giden ilçe kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız davul zurna ile karşılanırken, öğrenciler tarafından hazırlanan folklor gösterisi yapıldı. İlçe Kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bizim insanımız hakikatten her türlü hizmete laik diye düşünüyorum. Bu gerçekten güzel bir hizmet, çocuklarımız burada farklı bir ortam sinema izleyebilecekler. Tiyatro etkinliklerini burada yapabilecekler. Bu okulumuz için büyük bir adımdır diye

düşünüyorum. Ayrıca burada bir kütüphane projemiz vardır ve oda bitti. Bu projede emeği geçen başta eski okul müdürümüz şimdiki Milli Eğitim Şube Müdürümüz Barış Kendirci olmak üzere İlker beye projenin hazırlanmasında destek oldular ve Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışta, slayt gösterisinden sonra sahne alan Grup Sıla'nın müziklerini beğenen Kaymakam Yıldız, Grup Sıla üyelerini tek tek tebrik etti. Öğrencilerin sahnelediği "Haydi Kızlar Okula" tiyatro oyunundan sonra Kaymakam Yıldız, Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan "Işığımı Arıyorum Okuyorum" kampanyası çerçevesinde Mürşitpınar İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrencilere kitap hediye etti.

SURUÇ'TA KÖY OKULUNA SİNEMA SALONU YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 16:23:04
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 19:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?