26
Mayıs
2024
Pazar
SURUÇ - ŞANLIURFA

Nar heykeline bahar temizliği

SURUÇ'UN SEMBOLÜ NAR HEYKELİNE BAHAR TEMİZLİĞİ YAPILDI

Şanlıurfa'nın Suruç Belediyesi tarafından geçen yıl yapılarak ilçenin merkezi yerine dikilen nar heykeline bahar temizliği yapıldı.

İlçe merkezinde bulunan nar heykeli şehrin görüntüsüne verdiği güzelliği yanı sıra, ilçenin de sembolünü temsil ediyor. Kış aylarında yağan yağmur ve tozlu havalarda kirlenmesi nedeniyle çirkin görüntü verdiğinden dolayı bahar temizliği başlatıldı. Belediye tarafından büyük bir titizlikle temizlenen nar heykeli halkın alışık olduğu eski güzel görüntüsünü vermeye başladı. Suruç ilçesinde Türkiye'nin en iyi narı Suruç ilçesinde yetiştirildiği için Belediye tarafından bir süre önce nar heykeli dikilmişti.

 

SURUÇ'UN SEMBOLÜ NAR HEYKELİNE BAHAR TEMİZLİĞİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 12:30:04
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 17:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet çaprak IP: 95.9.39.xxx Tarih : 10.07.2010 13:14:17

ben ahmet çaprak 2 gun önce suruçta  misafirlikteydim fakat ki ben  devletin vermiş olduğu teşvik kredisiyle ilgili bilgi edinmek için  öğrendim ki sanayı değilde  tarım ve çiftçilik için bilgi vere bilinmekte  neden sanayı ile  tam bir açıklama alamadık gözlemlediğim kadarıyla suruç sanayı  olarak gelişmesi ihtiyacı var sanayı derken ben tekstil kurmak istiyorum  50 kişilik işçi almayı duşunuyordum bunu  yayınlarken site tarafından  aynı zamanda ilgili makamlarada duyurulmasını arz ederim  nakit sıkıntımız var bu kunuile ilgili belediye  kaymakamlık ticaret ve sanayı odaları tarafından  bilgi ihtiyacımız var