18
Mayıs
2024
Cumartesi
SURUÇ - ŞANLIURFA

Suruç polisi bir ilke imza attı

SURUÇ POLİSİ BİR İLKE İMZA ATTI

Şanlıurfa'nın Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü bölgede bir ilke imza attı. Polis ehliyet almayı hak kazanan şahısları okuma-yazma kursuna tabi tutuyor.

Şanlıurfa ve Suruç ilçesinde yapılan ehliyet sınavında okuma yazma bilmeyen şahısların yerine joker olarak sınava girdiği iddia edilen bir kişi de yakalandı.

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü, joker olarak başkasının yerine ehliyet sınavına girenlere karşı bir çalışma başlattı. Adaylar Suruç Trafik Tescil Büro Amirliğinde okuma testine tabi tutuluyor. Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğine ehliyet almak için müracaatta bulunan İ.B. isimli şahıs, okuma testine tabi tutuldu. Şahsın okuma bilmediği anlaşılınca polis tarafından araştırma başlatıldı. Yapılan araştırmada okuma yazma bilmeyen İ.B.'nin yerine M.Ö.'nün girdiği tespit edildi. Suruç İlçe

Emniyet Müdürlüğü ekipleri İ.B.'nin yerine joker olarak giren M.Ö.'yü gözaltına aldı. Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu konudaki çalışmalarını derinleştirerek joker tabir edilen ve başkasının yerine sınavlara girenlere ve bunlara izin verenlere göz açtırmayacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 10:19:05
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 00:32:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?