19
Mayıs
2024
Pazar
VİRANŞEHİR - ŞANLIURFA

300 aileye gıda yardımı

VİRANŞEHİR DERNEĞİ 300 AİLEYE YARDIM ETTİ

Şanlıurfa'nın Viranşehir Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği tarafından başlatılan 'seni bekleyenler var 4' kampanyası kapsamında yüzlerce aileye gıda yardımı yapıldı.

Viranşehir ilçesinde kısa bir süre önce kurulan eğitim kültür ve yardımlaşma alanında büyük çalışmalar yapıp büyük ses getiren Viranşehir Derneği, fakir fukaranın umudu oldu. Viranşehir Derneği Ramazan ayı münasebetiyle 'seni bekleyenler var 4' kampanyası kapsamında önceden tespit ettikleri 300 aileye titizce hazırladıkları gıda ürünlerini mahalle mahalle kapı kapı dolaşıp tertipli bir şekilde yardım kolilerini ailelere teslim ediyor. Yardım kolilerinde yağ, şeker, pirinç, zeytin, makarna, salça, çay gibi gıda ürünleri bulunuyor. Dernek yetkilileri, sadece gıda yardımı ile yetinmeyip bayram öncesi yüzlerce yetim çocukları giydirmeyi ve okula giden fakir öğrencilerin tıraş ihtiyacını karşılayacaklarını söylediler.

Dernek Başkanı Murat Karataş, 'seni bekleyenler var 4' kampanyası kapsamında çaldıkları her kapıdan kucak dolusu sevgiyle ve umutla karşılandıklarını belirterek, "Biz Viranşehir derneği olarak 4'üncüsünü 'gerçekleştirdiğimiz 'seni bekleyenler var 4' kampanyası kapsamında bugün itibariyle yaklaşık 300 aileye gıda yardımı yaptık. 6 aracımızla beraber gazeteci arkadaşlarla mahalle mahalle dolaşıp fakir ailelerin kapılarını çalıyoruz. Kampanyamız gıda yardımı ile başladı yetim çocukların tıraş ve giyim yardımıyla devam edeceğiz ve bu şekilde Viranşehir'deki fakir ailelere el uzatmaya devam edeceğiz. Bize yardımlarını esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

VİRANŞEHİR DERNEĞİ 300 AİLEYE YARDIM ETTİ
VİRANŞEHİR DERNEĞİ 300 AİLEYE YARDIM ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 13:06:03
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 20:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?