19
Mayıs
2024
Pazar
VİRANŞEHİR - ŞANLIURFA

Bayıltan koşu!

VİRANŞEHİR İLÇESİNDE BAYILTAN KOŞU

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 1. Kaymakamlık Halk Koşusu olaylı bir şekilde gerçekleşti. Koşuda Mehmet Emin Başak adındaki bir öğrenci solunum sorunu yaşadığı için ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ceylanpınar- Viranşehir kavşağında başlayan yarış, Kapalı Spor Salonu'nda son buldu. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı koşu sırasında, bazı güzergahlar trafiğe kapatıldı ve Emniyet yetkilileri yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir Kaymakamlığı, Lig Heyeti ve ilçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen "1. Kaymakamlık Kalk Koşusu" sabahın erken saatlerinde başladı. İlginin az olduğu koşu esnasında bayılanlar oldu. Olay yerinde hazır tutulan 112 acil servis ambulansı bayılanlara müdahale etti. Yapılan koşuda dereceye giren 1. Faysal Özdadak, 2. Abdullah Sökmen, 3. ise Reşit Kaya oldu.

Dereceye girenlerin ödüllerini 10 Kasım münasebetiyle düzenlenecek törende ilçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz'ın verecek. Lig heyeti Başkanı Abdullah Taşdemir, "Viranşehir ilçesinde Kaymakamlık Halk Koşusu adı altında birincisini düzenledik Kaymakamımızın bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Kaymakam Kanyılmaz'ın bu etkinliği öneri olarak sunduğumuzda gençleri spora sevdirmek sosyal bir aktivite yapmak için bunu sunduk. Kaymakamımız bizi kırmayarak bu imkanı bize sağladı ve bu etkinliği de ilçe

Lig Heyeti olarak düzenlemiş bulunmaktayız. Halk Koşusunu geleneksel olarak devam ettireceğiz" dedi.

VİRANŞEHİR İLÇESİNDE BAYILTAN KOŞU
VİRANŞEHİR İLÇESİNDE BAYILTAN KOŞU
VİRANŞEHİR İLÇESİNDE BAYILTAN KOŞU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 16:23:03
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 19:18:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?