19
Mayıs
2024
Pazar
VİRANŞEHİR - ŞANLIURFA

Belediye binasının temeli atıldı

Viranşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.

"Hizmette 9.Yıl" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen temel atma törenine, Belediye Başkanı Emrullah Cin, DTP'li yöneticiler, bazı ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Cin, yaptığı konuşmada, "Biz belediyeyi borç batağından aldık ve bugünlere getirdik. Başarımızın arkasında tüm halkımız var. Büyük projelere imza attık. Hububat kompleksi, hal pazarı, taziye evi, kültür ve sanat merkezi, birçok park ve şimdi de belediye hizmet binasının temelini attık. Hiçbir hibe
ve yardım almadan tüm çalışmalarımızı kendi öz kaynaklarımızla yaptık. Bu projenin çok erken bitirilmesini bekliyoruz. Halkımıza hizmetlerimiz bitmedi bitmeyecektir" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Cin ve davetliler belediye hizmet binasının temelini attı. Törenin ardından konuklara Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde yemek verildi. Daha sonra Ali Oruç'un 'Gökkuşağından Renkler" adlı sergisinin açılışı yapılırken, hizmette 9. yıl etkinlikleri kapsamında hububat kompleksi esnafına tapu dağıtımı yapıldı.

Yıl sonunda bitirilmesi planlanan ve 4 milyon 720 bin YTL'ye ihalesi yapılan hizmet binası, 23 bin metrekare alan üzerinde 5 kattan oluşuyor. Binada ayrıca çocuk kreşi, yemekhane, 4 derslik ve öğretmen odası ile 164 metrekarelik restoran bulunacak.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 17:55:08
Güncelleme :20 Nisan 2008 Pazar 14:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alı kaya IP: 78.166.90.xxx Tarih : 20.04.2008 00:05:21

sızden oncekılerde boyle calıssaydı vıransehırımız sımdı daha daha modern bır sehır olurdu ılcemız adına sana tsk ederız basarıların devamını dılerız