22
Mayıs
2024
Çarşamba
VİRANŞEHİR - ŞANLIURFA

Belediyeden 'sağlıklı gıda' kampanyası

Viranşehir ilçe Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü temiz ve sağlıklı gıda kampanyası başlattı. Kampanya boyunca ilçe merkezinde halkı uyarıcı fotoğraflar, afiş ve bilboardlar asılmaya başlandı.

Halkın aldığı gıdaların kontrolden geçmiş ve temiz olması konusunda uyarılarda bulunulan kampanya süresince, gıda sektörüne kontroller de sıklaştırılacak.


Belediye ve İlçe Tarım müdürlüğü, vatandaşları kullandıkları gıdalar konusunda bilinçlendirmek için ilçenin birçok yerinde, bilboardlara afişler asarak, halkı kullandığı gıdalar konusunda bilgilendiriyor. Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, halkın sağlığının çok önemli bir konu olduğunu ve alınan gıdalar üzerinde titizlikle durulması gerektiğini belirterek şunları söyledi:


"Belediyemiz ve İlçe Tarım Müdürlüğüyle birlikte kampanya başlattık. Amacımız halkı aldığı gıdalar hakkında uyarmak, vatandaşlarımız aldıkları gıdaların kontrolden geçip geçmediğini sormalı. Gıda kaynaklı hastalıkların sürekli artması, kontrolsüz gıdaların piyasa da çok olması, böylesi bir çalışma yürütmemize neden oldu. Halkımızın bu konuda duyarlı davranıp, gıda tüketirken uyarıları dikkate alırsa seviniriz."

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 10:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?