19
Mayıs
2024
Pazar
VİRANŞEHİR - ŞANLIURFA

Emniyet Müdürlüğü önünde dehşet

ŞANLIURFA’nın Viranşehir İlçesi’nde, kavga ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan iki grup götürüldükleri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde birbirinden şikayetçi olmayıp barıştı. Serbest bırakılan gruptakiler çıkışta yeniden tartışmaya başladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü kapısı önünde 22 yaşındaki Murat Doğru üzerinde bulunan bıçak ile 15 yaşındaki Veysel İpek’i kalbinden bıçaklayıp öldürürken, 55 yaşındaki Mehmet Büyükçepik’i de yaraladı. Zanlı, gözaltına alındı.Ağabeyi ile birlikte bisiklet tamirciliği yapan 22 yaşındaki Murat D, bisikletini tamir ettiren 15 yaşındaki Veysel İpek ile para konusunda tartıştı. Murat D ve İpek’in tartışmasının kavgaya dönüşmesi üzerine, olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, kavga eden Murat D ve İpek’i aynı semtte bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Bu sırada olayı duyan Murat D ve İpek’in yakınları da İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. İki genç burada yakınlarının da araya girmesi üzerine birbirinden şikayetçi olmayınca serbest bırakıldı.

KAPIDA BIÇAKLI SALDIRI

Dışarı çıkan iki genç, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde de tartışmayı sürdürdü. Tartışarak kapı önüne kadar gelen Murat D, bu sırada yanında bulunan bıçağı çekip Veysel İpek’i kalbinden bıçakladı. Murat D daha sonra, kendisine engel olmak isteyen İpek’in teyzesinin eşi Mehmet Büyükçepik’i de karın bölgesinden yaraladı. Yaşanan dehşet üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden koşarak çıkan polisler, bıçaklı saldırganı etkisiz hale getirip gözaltına alındı. Ağır yaralı olan İpek ve Büyükçepik ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kalbinden bıçaklanan Veysel İpek acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Büyükçepik ise yoğun bakım ünitesine alındı. Olayı duyan İpek ve Büyükçepik’in yakınları da hastaneye akın etti. Veysel İpek’in öldüğünü duyan ve sinir krizi geçirenlere acil serviste müdahale edildi. Polislerde hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Gözaltına alınan ve askerden yeni geldiği öğrenilen bıçaklı saldırgan Murat D'nin ifade verme işlemi devam ediyor. Polis, gerginlik ihtimali üzerine ailelerin yaşadığı mahellede güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Cinayet ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

 

...
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2011 Cuma 00:59:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?