19
Mayıs
2024
Pazar
VİRANŞEHİR - ŞANLIURFA

Kaymakamın ev ziyaretleri

Viranşehir İlçe Kaymakamı Ogün Bahadır, devletin şefkati ve güler yüzünü göstermek için ev ziyaretleri sırasında görme özürlü aileyi ziyaret etti. Bahadır aileye ev müjdesi verdi.

Viranşehir Kaymakamı Ogün Bahadır ve yanında bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Halil Uyanıkça, eski Demirci köyünde ikamet eden görme özürlü 8 kardeşin bulunduğu Kaman ailesini evlerinde ziyaret etti. Kaymakam ve yanındaki heyet aileye gıda yardımında bulunurken, sevindirici bir haber verdiler.

Kaymakam Bahadır, "Ailemizin durumunu gerek basından gerekse personellerimizden duyduk. Ailemizin durumu gerçekten de içler acısı. 8 kardeşimiz görme özürlü. Maddi imkanları yok. Biz inşallah kaymakamlık olarak onların bütün ihtiyaçlarını karşılayacağız. Zaten hayırsever bir doktorumuz özel hastanesinde onları ameliyat yapacak. Bizde devletin şefkatli elini bu ailenin de üzerinde bulundurup ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Kaymakam Ogün Bahadır, Kaman ailesine gereken yardımın yapılacağını belirterek, devletin hiç kimseyi mağdur etmeyeceğini söyledi. Bahadır, "Devletimiz şefkatli elini yardıma muhtaç herkese uzatır. İşte bizde devletimizin şefkatli elleri olarak sizleri Viranşehir merkeze götüreceğiz. Orda size müstakil bahçeli bir ev tuttuk. İnşallah bundan sonra orda oturacaksınız. Hem böylelikle size yardımlarımız daha çabuk ulaşmış olur. Ayrıca tedavilerinizde de zorluk çekmeden hastaneye gidersiniz" diye konuştu.

Evlerinde ilk defa bir kaymakam gören aile ise mutlu olduklarını söylediler. Kaman ailesinin küçük kızlarından Amber Kaman, duyduğu sevinçli haber karşısında sevinç gözyaşlarını tutamadı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 15:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?