19
Mayıs
2024
Pazar
VİRANŞEHİR - ŞANLIURFA

Saadet'ten imza kampanyası

VİRANŞEHİR'DE

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Teşkilatı tarafından "Saadet'te üye ol ilçene sahip çık" imza kampanyası başlatıldı.

Sadet Partisi Viranşehir İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Çapa, imza kampanyasının yanı sıra gündeme ilişkin önemli konuları ele aldı. Çapa, parti olarak başlatmış oldukları "Saadet'te üye ol ilçene sahip çık" kampanyasını basın mensuplarına tanıttı. İlçenin belirli yerlerinde kurulan stantlarda imza kampanyası başlatan Saadet Partisi'nin kampanyası büyük ilgi görüyor.

İHA muhabirine açıklama yapan Çapa, Anaysa değişikliği, başörtüsü yasağı ve Saadet Partisi'nin yaptığı çalışmaları ele aldı. Çapa, "Saadet Parti'sinin Türkiye çapındaki yükselişini görüyoruz. Bizlerde genel merkezimizin bu çalışmalarına sesiz kalmamak için tüm teşkilat üyelerimizle seferberlik ilan edip başta sivil toplum kuruluşların ziyaretleriyle başlayıp, basın mensuplarımıza kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledik. Bunun dışında bugün ilçemizin çeşitli bölgelerinde üye kayıt stantlarını kurduk,

bu üye kayıt stantlarıyla bize gönül vermiş dostlarımızı partimize üye olarak kayıt ediyoruz. Önümüzdeki ayda bu üyelerimize güzel bir etkinlikle rozet takma töreni düzenleyeceğiz. Türkiye gündeminde de maalesef sevmediğimiz, istemediğimiz hadiseler meydana geliyor. Mecliste bir oylama oldu. Anayasa değişikliğinin 8. paketi maalesef düştü. Bunu esefle karşılıyoruz. Daha dün 12 Eylül darbecileri yargılansın diyen bir zihniyet, bugün yargılanmasın şartı ile red oyu kullanıyor ve meclise girmiyor. Daha dün partileri kapanan siyasiler, maalesef bugün bu maddeye çekimser veya meclise girmeyerek hayır kararı aldılar. Bu üzücü olaydır. Kız çocuklarımız başörtüleriyle sınava alınmadılar. Hatta işin daha enteresan yönü ÖSYM başkanının yaptığı açıklamada üniversite sınavlarına giren başörtülü kızlarımızın sınavları iptal olacağını açıkladılar. Biz bunu esefle karşılıyoruz, gerçekten yanlış buluyoruz. Bu tür yanlışlar ne zaman kadar devam edecek, bunu kamuoyu merak ediyor, biz de merak ediyoruz. Biz her şarta bu yasakçı zihniyetlere karşı olduğumuzu, bunlarla beraber aynı karede görünmemeyi, hep onlara karşı olduğumuzu burada kamyonu açılıyoruz. Ülkemize barış ve huzur lazımdır" dedi.

VİRANŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 13:02:00
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 15:01:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?