27
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDINLAR - SİİRT

Asfaltlama çalışmaları başladı

Siirt'in tarih, kültür ve inanç turizmi açısından önemli merkezlerinden biri olan Aydınlar ilçesinde asfaltlama çalışmaları başladı. İlçe girişi Kale yolu ve Sultan Memduh Meydanı'na giden yollar beton asfaltla kaplanıyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Siirt Milletvekili Yılmaz Helvacıoğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde yaptığı girişimlerin olumlu sonuç verdiğini bildirdi.

Milletvekili Helvacıoğlu, "İnanç kültür ve tarihi değerler açısından çok zengin olan ve yapılacak bir tanıtım çalışması ile yalnız ilimiz ve bölgemizin değil ülkemizin önemli inanç merkezlerinden biri haline gelecek olan bu ilçemizin hak ettiği hizmetleri alması için gerekli çalışmalar eskiden olduğu gibi şimdi de Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu ile beraber sürdürülmektedir. Bu kapsamda yoğun ziyaretçi akınına maruz kalan ilçe girişi Kaletül Üstad ve Sultan Memduh Meydanı'na giden yolların asfaltlanması için yaptığımız girişimler olumlu sonuç verdi ve Karayolları 9'ncu Bölge Müdürlüğü tarafından ilçe girişinin 1.5 kilometrelik bölümünde beton asfalt çalışmalarına başlandı. Gene aynı şekilde tanınan imkanlarla belediye ekipleri Başkan Mesut Memduhoğlu'nun nezaretinde Kaletül Üstad Tepesi'ne ve Sultan Memduh Meydanı'na giden yolların asfaltlanmasına başlandı. İbrahim Hakkı Hazretleri, Sultan Memduh ve daha nice değeri bağrında barındıran bu ilçemize hak ettiği hizmetlerin ulaştırılması için her zaman çaba harcayacağız" dedi.

Milletvekili Helvacıoğlu, her üç yoldaki beton asfalt çalışmalarının gelecek hafta ortasına kadar tamamlanacağını sözlerine ekledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 14:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?