19
Mayıs
2024
Pazar
AYDINLAR - SİİRT

Kemençeli çay servisi

Siirt’in Aydınlar Caddesi üzerinde bulunan Yıldırım Çayevi sahibi Görgin Peltek adlı işletmeci, müşteri çekmek için çay ocağında kemençe çalıyor.

Bölgede yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle boşalan köylerin göç etmesi ile birlikte nüfus patlaması yaşandığı Siirt’te, 45 bin işsiz için her köşe başında bulunan çay ocakları dolup taşıyor.

Siirt’in Aydınlar Caddesi’nde bulunan Yıldırım Çay ocağı sahibi Görgin Peltek müşteri kazanmak için ilginç bir uygulama başlattı. Çay ocağı işletmecisi Görgin Peltek, Salih Kutup adlı kemençeci ile kendi çay ocağında bulunan müşterilere kemençe ziyafeti vermeye başladı. Kemençe ziyafetinden oldukça memnun kalan müşteriler çay ocağına akın ediyor.


Peltek, müşteri memnuniyetini kazanmak için kemençe ziyafeti çektiklerini belirterek, "Siirt’te her köşe başında bir çay ocağı kurulu vaziyette. Biz müşteri memnuniyetini ön plana almak ve müşteri kazanmak için kemençe ziyafeti çekmeye başladık. Bu uygulamadan hem biz memnunuz ve hem de bize gelen müşteriler. Bu uygulamadan sonra oldukça bereketli günler geçiriyoruz" diye konuştu.

SİİRT (İHA) -
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2004 Perşembe 13:12:32
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 10:22:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?