25
Mayıs
2024
Cumartesi
ERUH - SİİRT
Belediye Sayfaları

Böyle coşkulu taraftar görülmedi

ERUH VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA TARAFTAR DESTEĞİ DEV STADYUMLARI ARATMADI

Siirt'in Eruh Kaymakamlığı tarafından düzenlenen voleybol müsabakasının Eruh Meslek Yüksek Okulu ile Eruh İMKB YİBO arasında oynanan finali büyük ilgi gördü.

Eruh Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kış Turnuvası voleybol müsabakalarının oynandığı Eruh Kapalı Spor Salonu'nda finale kalan takımlardan Siirt Üniversitesi Eruh Meslek Yüksek Okulu ile Eruh İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) arasında oynanan voleybol karşılaşması büyük ilgi gördü.

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçlardaki taraftar coşkusunu aratmayan müsabakada seyircilerin takımlarına destek vermek amacıyla yaktığı meşalelerin dumanının salona yayılması sonucu maç yaklaşık 30 dakika durdu. Salondaki dumanın dağılmasıyla tekrar başlayan maçı İMKB YİBO 3-1'lik skorla kazanarak şampiyon oldu.

Üçüncülük maçı için karşılaşan Merkez Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Korucu takımı mücadelesinde ise gülen taraf 3-2'lik galibiyetle Merkez Jandarma Komutanlığı oldu.

Maçların hemen ardından kış turnuvası kapsamında gerçekleştirilen voleybol, masa tenisi ve bilardo branşlarında dereceye giren takımlara ödülleri, Kaymakam Ahmet Dalkıran tarafından verildi. Ödül töreninden sonra konuşma yapan Kaymakam Dalkıran, turnuvaya yoğun ilgi olması ve üç aya yakın bir süre devam eden turnuvanın centilmence geçmesi ve seyirciler tarafından hiçbir taşkınlığın yaşanmamasından dolayı takımlara ve ilçe halkına teşekkürlerini sundu.

ERUH VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA TARAFTAR DESTEĞİ DEV STADYUMLARI ARATMADI
ERUH VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA TARAFTAR DESTEĞİ DEV STADYUMLARI ARATMADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 14:59:00
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 15:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?