18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERUH - SİİRT
Belediye Sayfaları

MYO'dan süt ürünleri tanıtımı

21 MAYIS DÜNYA SÜT GÜNÜ ERUH'TA KUTLANDI

21 Mayıs Dünya Süt Günü münasebetiyle Siirt'in Eruh Meslek Yüksekokulu Süt Ürünleri Bölümü öğrencileri tarafından süt ürünleri tanıtımı yapıldı.

Tanıtıma Eruh Kaymakamı Ahmet Dalkıran, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından tanıtım hakkında konuşan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sedat Çabuk, "Üniversite atmosferinde Sayın Kaymakamımızın, mülkiye amirlerinin desteğiyle çok hızlı bir ivme kazandık. Tam dokuz ay olmuş buraya geleli. Sanki dokuz yıldır buradayım. Eruh halkı, esnaf vatandaş bizlere destek veriyorlar. Üniversite olarak Eruh Meslek Yüksek Okulu kurulduğu zaman Eruhlu vatandaşlarımız bizden farklı şeyler beklediler merak ettiler ve şu anki etkinliklerle kapımızı açmaya çalışıyoruz. Amacımız buradan kültürel, sportif faaliyetler, kaliteli eğitim, kaliteli insan, kaliteli vatandaş sosyal katkı sosyal dokunun en iyi şekilde işlenebileceği başarılı bir Eruh olmasını istiyoruz" dedi.

Sütün faydalarıyla ilgili sinevizyon gösteriminin ardından okul bahçesindeki havuz başında süt mamulleri kokteyli verildi. Etkinlik öğrencilerin halk oyunu gösterisiyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 10:35:00
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 14:02:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?