25
Mayıs
2024
Cumartesi
ERUH - SİİRT
Belediye Sayfaları

Tıp Bayramı coşkuyla kutlandı

ERUH'TA

Siirt'in Eruh ilçesinde "14 Mart Tıp Bayramı" düzenlenen etkinlikle kutlandı.

İlçe Sağlık Grup Başkanlığı tarafından Eruh'ta görev yapan sağlık personeli için Eruh İMKB YİBO Çok Amaçlı Salonu'nda gece düzenlendi. Programa Kaymakam Ahmet Dalkıran, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Şahan Kırca, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Arıkan, İlçe Emniyet Amiri Levent Oflas, daire amirleri, doktor ve sağlık personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Eruh Sağlık Grup Başkanı ve Baştabip Dr. Cengizhan Uysal, "14 Mart Tıp Bayramı tüm Türkiye'deki hekimlere ve özellikle Eruh'ta görev yapan hekimlerimize kutlu olsun. Bizim en büyük amacımız Eruh'taki sağlık çalışanlarını bir araya getirip tek bir çatı altında toplayıp 14 Mart Tıp Bayramı'nı hep beraber kutlamaktı ve bunu gerçekleştirdiğimiz için de çok mutluyum. 'Eruh gibi ülkemizin en doğusunda bulunan bir yerde, büyük bir özveriyle çalışan sağlık personelimize teşekkür ediyorum. Çünkü buralar özellikle özveri ile çalışılması gereken yerler" dedi.

Kaymakam Dalkıran da, fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin Tıp Bayramını kutladı. Program, halk müziği dinletisi ve eğlenceyle devam etti.

ERUH'TA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 20:41:03
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 09:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?