16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜÇLÜKONAK - ŞIRNAK

Şehitlerimizin isimleri belli oldu

Şırnak'ta mayın patlaması sonucu şehit olan piyade yarbay ve binbaşının isimleri belli oldu.


Alınan bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında Akçay Tugay Komutanlığı'ndan Akdizgin bölgesine doğru giden askeri konvoyda, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi yakınlarında meydana gelen mayın patlaması sonucu şehit olan subayların isimleri belli oldu.

Şehit piyade yarbayın Melih Gülova, şehit piyade binbaşının ise Ramazan Armutçuoğlu olduğu belirtildi. Olayda ismi belirlenemeyen bir piyade onbaşı da şehit oldu.


Öte taraftan, Şırnak Asker Hastanesi'ne helikopterle götürülen 6 yaralı askerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Şehit olan güvenlik görevlileri için yarın sabah saatlerinde Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenleneceği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 23:51:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
müfit gülova IP: 88.240.194.xxx Tarih : 8.01.2008 18:15:44

bazılarının gücüne gitti herhalde bugün gazetesi yazarı sayfasına şifre koydurmuş utancından yazılanlardan niye kaçıyor kendisi yazarken iyimiydi okadar vatan evladı şehit oldu nuh gönültaş denen şahıs tüm türkiye sorsun ben türklüğümden utanmıyorum gurur duyorum kardeşim yarbay melih gülova ve vatan için şehit olanlara allahtan rahmet mekanları cennet olsun nur içinde yatsınlar SEN NEREDE YATACAKSIN NUH GÖNÜLTAŞ NEREDE BİRAZ ZOR CAN VERİRSİN DUACIYIM SAYGILAR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE