17
Mayıs
2024
Cuma
İDİL - ŞIRNAK

Bayan Profesörün İdil sevgisi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Yüksel İdil ilçesine gösterdiği yakın ilgi ile vatandaşların takdirini topladı.
10 yıldan bu yan İdil İlçesine desteklerini sürdüren Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in girişimleri sonucunda İdil Kaymakamlığına Mavi Jeans ve hayırsever vatandaşlar tarafından çok sayıda pantolon, etek, mont gibi giysi yardımında bulunuldu.
Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in girişimleri sonucu gönderilen giysiler Kaymakamlıkça Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Bu giysiler okulların açılmasıyla birlikte köy okulları başta olmak üzere maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtılacak.
Kaymakam “minnettarız”
İdil Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in ilçedeki eğitime yaptığı katkılarından dolayı minnettar olduklarını belirterek, “Sayın Yüksel’in girşimleri ile İlçemizdeki bir anaokulu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından donatılarak, oyun parkı açılacak. Ayrıca muhtelif okul kütüphanelerine kitap gönderilecek. Prof. Yüksel’e ne kadar teşekkür etsek az” diye konuştu
Van 100. Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, İdil’deki öğrencilere ve bayanlara yönelik sosyal faaliyetleri ile tanınıyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) yöneticilerinden olan Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in ilçeye yaptığı katkılardan dolayı bir sokağa adı da verilmiş durumda.
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2004 Cumartesi 23:28:00
Güncelleme :22 Aralık 2004 Çarşamba 11:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?