18
Mayıs
2024
Cumartesi
İDİL - ŞIRNAK

Belediye araç filosunu güçlendirdi

İDİL BELEDİYESİ'NE YENİ ARAÇLAR ALINDI

Şırnak'ın İdil Belediyesi son iki yılda hizmetlerini artırmak ve hızlandırmak amacıyla Fen İşleri kullanımına yeni araç takviyesinde bulundu.

İlçenin giderek genişlemesi nedeniyle araç yenileme ve artırma yoluna giden İdil Belediyesi bu yıl birçok araç aldı. Yeni alınan araçlar arasında itfaiye, silindir, kazıcı yükleyici paletli, süpürge aracı, su işleri aracı ve inşaat işlerinde kullanılmak üzere birçok araç alındı. Belediye Başkanı Resul Sadak, bundan bir yıl önce araç konusunda büyük bir sıkıntı yaşadıklarını ve bu nedenle ilçe dışından yardım alındığını şimdi ise öyle bir sıkıntının olmadığını hatta araçlarının ilçe dışındaki belediyelere

yardımda bulunduğunu dile getirdi. Sadak, ek olarak et taşıma ile çöp sıkıştırma aracını da almak istediklerini bunun için gerekli başvuru ve yazışmaların yapıldığını bundan sonra halka daha iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. Resul Sadak, ''Et taşım aracı ile çöp sıkıştırma ve hizmet aracı da almayı düşünüyoruz. Bunun için resmi yazışmalarımız ve isteklerimiz var önümüzdeki dönemlerde araç bakımından sıkıntılarımızı giderip halkımıza daha iyi hizmet vermeye çalışacağız" diye açıkladı.

İDİL BELEDİYESİ'NE YENİ ARAÇLAR ALINDI
İDİL BELEDİYESİ'NE YENİ ARAÇLAR ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 11:50:01
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 12:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?