27
Mayıs
2024
Pazertesi
İDİL - ŞIRNAK

DJ, pazarcılık yapıyor

Şırnak'ın İdil ilçesinde Salı günleri kurulan halk pazarında hazır giyim malzemesi satan 13 yıllık yerel radyo DJ'i Gökhan Gökhan, sadece DJ lik yaparak geçimini sağlayamadığı için pazarcılık yapmak zorunda kaldığını söyledi.

DJ Gökhan Gökhan, yaşanan küresel ekonomik kriz nedeniyle herkes gibi kendilerinin de zorluklar yaşadıklarını ve bu yüzden de daha çok işte çalışmak ve daha çok para kazanmak zorunda kaldıklarını söyledi. Şırnak çapında ve özelikle Cizre ve İdil'de kurulan birçok yerel radyoda DJ'lik yapan Gökhan, DJ'liğin karın doyurmadığını söyledi. Gökhan, şunları ifade etti:
"13 yıldır DJ'lik yapıyorum ama DJ'lik yaparak para kazanmak mümkün değil. Çünkü yerel radyolar zaten çok zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla yayın akışlarını sürdürüyorlar ve radyo sahiplerinin bize yetecek kadar bir ödenek ayrılmaları mümkün değil. Bu yüzden de ikinci üçüncü ve elimize ne geçse başka bir iş daha yapmak zorunda kalıyoruz."

Aslen Şırnak'ın Cizre ilçesinde oturan DJ Gökhan Gökhan haftanın birkaç günü yakın zaman önce kurulan İdil FM'e destek olmak amacıyla DJ'lik yaptığını ve İdil FM Radyosu'ndan sadece harçlık aldığını belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 14:52:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat yılmaz IP: 78.188.63.xxx Tarih : 6.11.2009 20:48:09

ben idilde askerlik yaptım oranın durumu cok iyi biliyorum oranın insanları gayet iyidi en iyisini yapıyor çalışmak ayıp değil çalışmamak ayıp kendisini tekbir ediyorum