23
Mayıs
2024
Perşembe
İDİL - ŞIRNAK

İdil HEM'de yıl sonu sergisi

Şırnak’ın İdl ilçesi Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ortaklığı ile açılan makine nakışları, giyim ve resim kurslarına devam eden kursuyerlerin bir yıllık el emekleri ve göz nuru ürünler düzenlenen bir törenle sergilendi.

İdil YİBO sergi salonunda düzenlenen açılış törenine, Kaymakam Hasan Tanrıseven, kurum amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Dayanan, açılışta yaptığı konuşmada, Kurs süresi boyunca eksikliklerinin giderilmesinde Kaymakam Tanrıseven’in kendilerine büyük yardımlarının olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

Sergiyi gezen Kaymakam Hasan Tanrıseven, kursiyerler tarafından yapılan ürünleri beğendiğini belirterek, "Gelecek yıl Halk Eğitim Merkezi ve ÇATOM tarafından daha çok kursun açılması için çalışma başlatacağız. Bu konuda gerekli desteği sunmaya hazırız" dedi.

Kursiyerler tarafından makine nakışları ile yapılan bir tablo Kaymakam Tanrıseven’e hediye edildi. Kaymakam Tanrıseven de kursiyerlere başarı belgelerini verdi.

Güneydoğu Ekspres
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2005 Pazar 21:09:47
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 13:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?