18
Mayıs
2024
Cumartesi
İDİL - ŞIRNAK

İdil'de huzur toplantısı

İdil'de Kaymakam Hasan Tanrıseven’in başkanlığında huzur toplantısı yapıldı. Kaymakam Hasan Tanrıseven , “Huzurun tesisi için herkes üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.
 
İlçe Emniyet Amirliği'nde yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri, belediye başkanı, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
 
Kaymakam Hasan Tanrıseven, İdil’de farklı din ve inançlara sahip insanların hoşgörü ve diyalog içinde yaşadığını belirterek, “Devletin kurum ve kuruluşları, görevinin başındadır. Ancak huzurlu bir ortamın devam etmesi için İdil halkının da üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir” şeklinde konuştu.
 
İdil’de insan haklarına saygılı, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne dayalı bir yönetim sergilendiğini belirten Kaymakam Tanrıseven, kimsenin huzur ve güven ortamını bozmasına müsaade edilmeyeceğini vurguladı. Vatandaşların her türlü talepleriyle yakından ilgilendiğini belirten Tanrıseven, huzurun değerinin iyi bilinmesi gerektiğini belirtti.
 
İdil Belediye Başkanı Resul Sadak da huzuru bozmaya yönelik girişimlerin karşısında olduğunu ve saldırıları kınadığını söyledi.
İdil Can - Kenthaber / İdil
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2005 Cumartesi 18:54:34
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 09:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?