19
Mayıs
2024
Pazar
İDİL - ŞIRNAK

İdil'i bir köy takımı temsil ediyor

Türkiye genelinde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında Şırnak'ta ilk defa bir köy okulu yarı finalde İdil'i temsil etti.

Yarı finalde İdil'i temsil eden Okçu Köyü İlköğretim Okulu futbol takımı, Silopi Süleyman Demirel İlköğretim Okulu futbol takımına yenilerek turnuvadan elendi.

Türkiye ve Şırnak genelinde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında İdil ilçesi Okçu Köyü İlköğretim Okulu futbol takımı yarı finalde Silopi Süleyman Demirel İlköğretim Okulu ile karşılaşmaya hak kazandı. Okçu Köyü İlköğretim Okulu futbol takımı, Şırnak'ta oynanan yarı final maçında Silopi Süleyman Demirel İlköğretim Okulu futbol takımına 3-0 yenilerek turnuvadan elendi.

Turnuvadan elendikleri için çok üzüldüklerini belirten beden eğitimi öğretmeni ve Okçu Köyü İlköğretim Okulu futbol takımı antrenörü Mevlüt Enüştekin, "Bu turnuvada öğrencilerimizin daha başarılı olması için okul öğretmenlerinden Hakan Çelik ile birlikte öğrencileri çok sıkı bir şekilde çalıştırdık. Öğrencilerimiz yarı final maçına kadar çok büyük bir özveri ile mücadele edip yarı finale çıkma başarısını gösterdi. Tarihte ilk defa İdil'i bir köy takımı temsil ediyordu ve bundan dolayı biz final maçını da kazanıp diğer bölgelerdeki okul takımları ile karşılaşıp İdil'i en iyi şekilde temsil etmek istiyorduk" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 15:22:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kamuran Yilmaz IP: 217.147.230.xxx Tarih : 7.03.2008 09:03:07

Helal olsun genclere diyecek tek sey hedefledikleri yere gelmeleri...! B gencler koylerde nasil cengawerlerin yasadigini ispatladi umariz dewami gelir. #BASARILAR#