23
Mayıs
2024
Perşembe
İDİL - ŞIRNAK

Rockçular İdil'i salladı

Hakkarili Umut Grubu, İdil Kaymakamlığı’nın daveti üzerine İdil YİBO’da gençlere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu.

8 yıl aradan sonra ilk kez Şırnak’ın İdil İlçesi’ne bir rock müziği grubu gelirken, İdilli gençler rock müziği eşliğinde gönüllerince eğlendi. Bir günde 6 kez sahne alan rock grubu, 5 gösteriyi öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirirken, gece verilen konseri, İdil Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Belediye Başkanı Resul Sadak ile birlikte salonu hınca hınç dolduran İdilliler de büyük bir keyifle izledi. Türkçe parçalar seslendiren rock grubuna, İdilli gençler de iştirak ederken, amatör oyuncu İsmail Fırat’ın, Mahsun Kırmızıgül’ü taklidi de büyük beğeni topladı.

Kaymakam Tanrıseven, okulların kapanmasına az bir süre kala verilen konserle, gençlerin stres atmasını hedeflediklerini söyledi. 1997 yılında Bulutsuzluk Özlemi grubunun verdiği konserden 8 sene sonra ilk kez verilen rock konserine, İdillilerin bir hayli ilgi gösterdiği gözlenirken, öğrenciler kendilerine bu imkanı sağlayan İdil Kaymakamlığı’na teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2005 Pazar 15:05:02
Güncelleme :6 Haziran 2005 Pazartesi 12:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?