23
Mayıs
2024
Perşembe
İDİL - ŞIRNAK

Vali'den veda yemeği

Şırnak Valisi Osman Güneş, tayini çıkan kaymakamlara veda yemeği verdi. Vali Güneş, tayini çıkan Vali Yardımcısı Erkan Kılıç ile İdil Kaymakamı Hasan Tanrıseven’i takdirname ile ödüllendirdi.

Polisevinde verilen yemeğe, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ahmet Yavuz, Emniyet İl Müdürü Ali Osman Kahya, İl Jandarma Komutanı, Cizre Garnizon Komutanı, kaymakamlar ve daire amirleri katıldı.

Vali Osman Güneş, Şırnak'ta görev yapan vali yardımcıları ve kaymakamların büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdiğini ifade ederek, tayini çıkan mülki amirlere yeni görev yerlerinde başarılar diledi ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Fındıklı Kaymakamlığı'na atanan Vali Yardımcısı Erkan Kılıç, Vali Güneş'in desteğine teşekkür ederken, Diyarbakır Çınar Kaymakamlığı'na atanan İdil Kaymakamı Hasan Tanrıseven, veda yemeğinin kendisini bir hayli duygulandırdığını söyledi.

Kaymakam Tanrıseven, Şırnak'ı tanımadan Türkiye'nin tam anlamıyla tanınamayacağını ifade ederek, "2 yıl boyunca İdil'de büyük bir heyecan ve zevkle görev yaptım. Desteklerini esirgemeyen Valimiz Osman Güneş'e ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.
Veda yemeğinde Vali Güneş, Şırnak'tan tayini çıkan mülki amirlere takdirname ve Şırnak kilimi hediye etti.

Bu arada, yemekte bulunamayan Beytüşşebap ve Güçlükonak kaymakamlarına da takdirname verildiği öğrenildi.

İdil Can - Kenthaber / Şırnak
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 23:56:04
Güncelleme :7 Kasım 2005 Pazartesi 00:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?