3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

30 Yıllık karısını bıçakladı

Aksaray'da alkolik olduğu öne sürülen kocasından ayrı yaşamaya başlayan bir kadın, akrabalarının yeniden eşiyle birleşmesi için arabuluculuk yapmaya geldiği gün alkolik eşinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.


Olay, saat 20.00 sıralarında Bahçeli Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Nurhayat Y. (53), 30 yıllık eşi Yakup Y. (56) sürekli alkol aldığı için 3 ay önce evi terk etti.

Eşinin alkolik olmasından şikayet eden Nurhayat Y., akşam saatlerinde yakınlarının, "Bu saatten sonra ayrılmanız olmaz. Konuşalım ve evine geri dön" isteği üzerine arabulucu olarak gelen yakınlarıyla konuşmaya başladı. Eşinin tüm ısrarlarına rağmen dönmemesine sinirlenen Yakup Y. ise, alkol aldıktan sonra eşinin yaşadığı
eve geldi. Arabulucu olmak için evde bulunan ve çalan kapıyı açan Ahmet B., bu sırada Yakup Y. tarafından bıçakla yaralandı. Daha sonra eşinin ve diğer akrabalarının bulunduğu salona giren Yakup Y., 30 yıllık eşini 3 ayrı yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Yakup Y.'yi odada bulunanlar etkisiz hale getirirken, ağır yaralanan Nurhayat Y. Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nurhayat Y. hastanede hayatını kaybederken, Yakup Y. ise gözaltına alındı.
Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 01:34:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali sert IP: 88.226.227.xxx Tarih : 13.02.2008 10:02:48

valla çok üzüldüm eski komşumuzdu çok iyi insanlardı hiç sorunları yoktu bildiğim kadarıyla alkolikte deildi Allah ım ölene rahmet kalanlara baş sağlığı sabır versin Allah affetsin