2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

400 kişiye iftar verilecek

Aksaray Belediyesi, Ramazan ayında iftar çadırında hergün 400 kişiye yemek verecek ve ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunacak.

Belediye Başkanı Nevzat Palta, Ramazan ayında yapacakları etkinlikler hakkında belediye önünde hazırlanan iftar çadırında bilgi verdi. Başkan Palta, Ramazan ayının dolu dolu geçmesi için bazı çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşık 2 bin fakir aileye gıda yardımı yapacağız. Yardımlar gizli bir şekilde sivil ekipler tarafından yapılacak.

Ayrıca bu yıl iftar çadırı uygulamasını yeniden başlatıyoruz. Her gün iftar çadırımıza gelen 400 kişi iftarlarını burada yapabilecek. Ayrıca hayır olarak iftar yemeği vermeyi düşünen vatandaşlarımız da bizimle irtibata geçerek bu dileklerini bu çadırımızda gerçekleştirebilir. Özellikle öğrencilerimiz ve ihtiyaç sahipleri iftar çadırlarında oruçlarını açabilecekler" dedi.

Başkan Palta, Aksaray Belediyesi'nin Ramazan ayı süresince Cuma ve Cumartesi günlerinde çeşitli etkinlikler yapacağını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 16:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?