7
Mayıs
2024
Salı
AKSARAY

Afgan aşık kan döktü!

Aksaray'da Afgan uyruklu kişi, aşık olduğu kızın başka birisiyle nişanlanacağını duyunca sevdiği kızı, ailesinden 2 kişi ile kızın nişanlanacağı kişiyi bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli Kapı Mahallesi 1652 Nolu Sokak'ta meydana gelen olayda Afgan uyruklu Z.S., yol kontrol ve trafik uygulaması yapan trafik polislerinin yanına gelerek bıçaklandığını söyleyip yardım istedi.

Polis durumu diğer ekiplere bildirirken olay yerine giden ekipler Ahmet S.'nin Halime M., Reyhana M. (23), İkbal M. (36) ile Z.S.'yi (26) bıçaklanarak yaralandığını belirledi. Yaralılar ambulans ve özel araçlarla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılırken bıçaklama olayını gerçekleştiren Ahmet S. suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken yaralılardan Z.S. ile Rehyana M'nin (23) durumunun ağır olduğu öğrenildi. Afgan uyruklu Ahmet S.'nin sevdiği kız Halime M'yi ailesinin başka birisi ile nişanlayacağını öğrenmesi üzerine olayı gerçekleştirdiği, daha sonra sevdiği kızın nişanlanacağı Afgan uyruklu Z.S'nin evine giderek onu da bıçakla yaraladığı belirlendi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2012 Çarşamba 11:33:59
Güncelleme :29 Şubat 2012 Çarşamba 11:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?