7
Mayıs
2024
Salı
AKSARAY

AKP'de büyük buluşma

AK Parti Eskil ilçe teşkilatı haftalık toplantısını parti binasında ilçe başkanı Mahmut Oruç başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya İlçe başkanı Mahmut Oruç’un yanı sıra İl genel meclis üyesi İbrahim Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Genelde istişare niteliği taşıyan toplantıda asıl gündem, çok sayıda çiftçisi ve tarım arazisi bulunan ilçede yapılması planlanan 650.000 bin dekar tarım arazisinin toplulaştırma kapsamına alınması oldu.

İlçe başkanı Mahmut Oruç yaptığı kısa konuşmasında her hafta düzenledikleri toplantıya katılanlara teşekkür ederek, teşkilat olarak bundan sonra düzenli şekilde toplantılarımızı yapacağız. İlçemize hizmet akışını bu şekilde koordine etmeyi planlıyoruz dedi.

Daha sonra da söz alan il genel meclis üyesi İbrahim Koyuncu, “Çiftçilerin işlerini kolaylaştırmak, zamandan tasarruf ve diğer arazilerini bir araya toplamak maksadıyla yaklaşık 650.000 bin dekarlık alanı toplulaştırma kapsamına aldırdık. Artık bundan sonra çiftçilerimiz tarla tarla gezmeyecek, hepsi bir yerde toplanacak.

Konuşmasında Koyuncu;” Kapalı spor salonu ve sentetik çim sahanın inşaatına başlamış bulunmaktayız. Projemize göre, sentetik çim sahanın 75 gün içerisinde bitirilmesi ve kapalı spor salonun da en kısa zaman da tamamlanmasını planlıyoruz. Merkez ve yayladaki okullarımıza elimden gelen bütün yardım ve desteklerimizi sağlamaktayız.. AK Parti olarak, İlçe başkanımız sayın Mahmut Oruç başkanlığında ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçemize ne yapılacaksa elimizden geleni büyük bir karalılıkla ve azimle yapmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Berkay Yalvaç/Eskil/Kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2012 Cuma 23:06:54
Güncelleme :19 Aralık 2012 Çarşamba 12:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?