4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Aksaray: Belediye, bayanlara spor kompleksi yapacak

Aksaray Belediyesi, bayanlar için spor kompleksi yapma kararı aldı. Kültürpark civarında bayanlarla birlikte sabah sporu yapan Aksaray Belediye Başkanı Osman Ertuğrul, spor kompleksi yapma kararı aldıklarını söyledi.

Spor sonrası bayanları dinleyen Ertuğrul, Aksaray'da her türlü sportif faaliyete destek verdiklerini belirterek, hanımlar başta olmak üzere tüm Aksaraylıların yararlanabileceği modern bir spor kompleksi yapılacağını kaydetti.

Ertuğrul, "Aksaray'da bayanların gönül rahatlığı içinde spor yapabileceği bir mekan bulunmuyor. Kültürparkta, 160 dönümlük alanın içinde modern bir spor tesisi yapacağız. Yeni Mahalli İdareler Yasası'nın kabulü ile Gençlik Spor Müdürlüğü belediyeye devredilecek. Yani bundan sonra sportif faaliyetler Aksaray Belediyesi'nin idaresinde olacak. Biz de spor müdürlüğündeki ekiplerle birlikte Aksaray'daki sportif faaliyetlere ve sporla ilgilenen herkese katkıda bulunacağız. Kültürparkta bayanların spor yapması için geniş bir alan tahsis ettik. Kapalı bir mekan olan spor kompleksinde jimnastik, aerobik aletleri ile spor malzemeleri yer alacak. Aksaray'da spor yapan veya yapmak isteyen değerli hanımefendilere bütün imkanları sunmak için gayret gösteriyoruz" dedi.

AKSARAY-(İHA)
Yayın Tarihi : 21 Mart 2004 Pazar 00:57:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okan alisik IP: 195.87.158.xxx Tarih : 22.03.2004 20:48:17
Merhabalar aksaraydaki bayanlar için yapılacak olan spor kompleksine gercekten cok sevindim ama akılım atakılan neden kimsenin şimdiye kadar aklına böyle birsey gelmemiş yada gelse bile yapılmamış? işte gane bir seçim yatırımı da diyebiliriz buna. ah su secimlerede olmasa valla halimiz ne olacak bilmiyorum . aslında şu seçim arabaları olmasa da her ay yada bi kaç ayda bir seçim olsa gercekten aslında bizim jiç sorunumuz kalmaz hiç bi eksimiz kalmaz . senelerce yapılmayan yada ertelenen hersey yarım yamalak ta olsa seçim arifesinde yapılıyor hemen ah ah bu seçimler