4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Aksaray Belediyesi kaldırım işgali için güç birliği yaptı...

Aksaray’da yayaların en çok şikayet ettikleri konuların başında gelen kaldırım işgalinin demokratik bir şekilde çözümlenmesi için, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Saatçioğlu ve Esnaf Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunan
Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, başkanlardan tam destek aldı. Vatandaşlardan bu konuda şikayetler aldıklarını belirten Başkan Palta, "Şehrimizin ortak problemlerinden birisi de kaldırım işgalleridir. Yayalar özellikle kaldırım işgalleri nedeniyle belediyemize sık sık şikayetlerini dile getiriyor. Belediye olarak bazı kararlar alıp uygulamaya geçeriz, ama ben böyle bir yönetim tarzını hoş karşılamıyorum. Aksaray’ın ortak meseleleri hususunda bir karar alırken, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları ve diğer sivil toplum kuruluşları olsun, her kesimin görüşünü soralım, ortak karar alarak, uygulamaya geçelim istedik. Çünkü Aksaray hepimizin" dedi.
Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden sivil toplum örgütü temsilcileri, kaldırım işgali konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı.
iha-aksaray
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2004 Perşembe 12:04:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?