30
Nisan
2024
Salı
AKSARAY

Aksaray Emniyeti'nden demokrasi dersi

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, trafik sorunlarının yaşandığı Bankalar Caddesi’nin araç trafiğine kapatılıp kapatılmaması yönünde anket düzenleyerek halkın tek tek görüşünü alıyor.

Aksaray’da dar yollar ve araç parkları nedeniyle zaman zaman trafik karmaşalarının yaşandığı Bankalar Caddesinde yapılabilecek çalışmaları bir anket düzenleyerek halka soruyor. Şehir merkezinde görev yapan trafik ekipleri tarafından vatandaşlara anket formları dağıtılırken, vatandaşlar caddenin trafiğe kapatılıp kapatılmaması veya yapılabilecek çalışmalar hakkındaki görüşlerini anket formlarında belirtebiliyorlar.

Amaçlarının en doğru kararı vatandaşların isteği doğrultusunda bulmak ve bu yönde karar vermek olduğunu belirten Aksaray Emniyet Müdürü Nihat Dündar, "Bankalar Caddesinde dar yollar ve araç parkları nedeniyle ciddi bir trafik sorunu yaşanıyor. Bu sorunun çözülmesi için vatandaşlarımızın da önerilerini almak istedik ve bir anket hazırlamaya karar verdik. Ankete katılan vatandaşlarımız caddede yapılabilecek çalışmalar hakkında bize fikir verecekler. Halkın isteği doğrultusunda daha sonra bölgede düzenleme yapacağız. Vatandaşlarımız kendileri için yapılan böyle bir çalışmaya büyük destek veriyorlar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 14:49:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?