3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Aksaray'da araç yangını

Aksaray'da oto galeri içerisinde bulunan bir otomobil, elektrik aksamındaki şase nedeniyle alev alarak yandı. Galeri içindeki 3 araç da yangında zarar gördü.

Olay, Aksaray Oto Galericiler Sitesi'nde bulunan Muammer Bengü'ye ait oto galeride meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobil elektrik aksamında meydana gelen şase nedeniyle alev alarak yanmaya başladı. Galericiler Sitesi'nin güvenlik görevlisi tarafından fark edilen yangına olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale ederken, araç kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri alev alan aracı galeri içinden çıkartarak yangının diğer araçlara sıçramasını engellerken, galeri içindeki 3 aracın da yangından etkilendiği ve araçlarda küçük çapta hasar oluştuğu öğrenildi. Emniyet güçleri ve itfaiye ekipleri galeri içinde yaptıkları araştırmada yangının elektrik aksamında meydana gelen şaseden kaynaklandığını tespit etti.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2007 Cuma 14:52:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tolga akbulut ( kara) kaportacı IP: 88.254.215.xxx Tarih : 25.08.2007 19:51:38
arcı 1 haftadır düzene sokmak için uğraşıyorduk en son boyasınıda attık boyandığı gün yandı emeklerimiz boşa gitti üzgünüm