4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Aksaray’da bisiklet yarışı düzenlendi

Aksaray Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde, yaklaşık 3 gündür devam eden yarışçı kayıtlarının ardından, Eski Sanayi Kavşağı’nda 3 kategoride bisiklet yarışı düzenlendi.

Cumhuriyet Haftası Bisiklet Yarışmaları Vali Hüseyin Avni Coş’un start vermesiyle başladı. Yarışmada, küçükler kategorisinde Çağlar Yılmaz birinci, Nafis Görgülü ikinci, Salih Ateş üçüncü oldu. Yıldızlar kategorisinde ise Muhammet Arı birinci, Ünal Kara ikinci, Salih Ateş üçüncü olurken, büyükler kategorisinde Mehmet Çağlayan birinci, Murat Gür ikinci, Murat Yıldırım ise üçüncü oldu.

Yarışmalar sonunda dereceye girenlere Vali Coş ve Belediye Başkanı Nevzat Palta tarafından madalyaları verildi.

AKSARAY (İHA) -
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2004 Pazar 14:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet SEFA IP: 85.98.189.xxx Tarih : 27.03.2008 09:51:32

Aksaray'da bisiklet yarışı denince 7'den 70 herkesin çok dikkatini çekiyor, yoğun katılımlar oluyor, 3 Gün boyunca valilik önünde kayıt masası kurduk. 300'ün üzerinde yarışmacı iştirak etti. Çekişmeli, heyecanlı yarışlar oldu. İlimizde her yıl Spor İl Müdürlüğü, Valilik ve Belediyenin katkılarıyla bisiklet yarışı düzenlenmekte. bundan sonraki hedef her bisikleti olan gençleri bu yarışmalara teşvik etmek. Ayrıca Sağlıklı yaşam için "Haydi Petal Çevirmeye" sloganıyla Pazar günleri sabah erken saaatlerde bisikletlerle çarşı merkezde toplanılıp sağlık Kasabası istikametinden Hasandağı, Ihlara Selime, Reklatörden Kabristanlık önünden geçerek çarşı merkezine kadar temiz havayla, sporumuzu gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bisiklet sporunu Aksaray'dan tüm Türkiyeye duyurmak hedeflerimizdendir. TÜRKİYE BİSİKLET FEDARASYONU BAŞKANLIĞI AKSARA BİSİKLET İL TEMSİLCİSİ AHMET SEFA