4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Aksaray'da dar gelirli aileler kayıt altına alındı

Aksaray Valiliği, dar gelirli aileleri bilgisayar ortamında kayıt altına aldı. Aksaray’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, dar gelirli aileler, bilgisayar ortamında kayıt altına alındı.

Yapılan çalışma ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılacak olan yardımlar, doğrudan evlerine teslim edilecek. Sistemin, ihtiyaç sahibi insanlara, rencide etmeden yardım yapma olanağı sağlayacağını açıklayan Vali Yardımcısı Mehmet Yıldırım, "Hazırladığımız bu proje ve düzenleme çerçevesinde, yardıma muhtaç tüm vatandaşlarımızın ad, soyad, adres ve telefon bilgileri, bilgisayar ortamına yüklendi. Bundan sonra yapılacak olan tüm yardımlar, kömür, gıda, maddi talepler, vakıf toplantılarında ele alınacak ve alınan kararlar doğrultusunda, vatandaşlara yapılacak olan yardımlar, bizzat evlerine teslim edilecek" dedi.

AKSARAY-(İHA)
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2004 Cuma 14:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
samet kuzucu IP: 84.153.11.xxx Tarih : 8.09.2007 15:44:38

bence belediyenin bu tur yardimlarda daha dikkatlii ve özenle calismasi lazim... bi etek üstüne kötü tisört giyen belediyeye damliyor.... saygilarimla arz ederim. AKSARAY MERKEZ 68100