3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Aksaray'da iki otomobil yakıldı

Aksaray'da park halindeki bir otobüs ve yanında bulunan otomobil yandı. Kundaklama şüphesi nedeniyle polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı.


Olay saat 22.00 sıralarında Hashas Mahallesi, Mithat Gürsoy İlköğretim Okulu yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikaya ait 68 EL 633 plakalı servis otobüsünün sürücüsü Besim İz (30), iş çıkışı işçileri evlerine bıraktıktan sonra otobüsü evinin önüne park etti. Evde televizyon izleyen Besim İz, çocuklarının "Otobüsten dumanlar çıkıyor" demesi üzerine hemen dışarı çıktı. Aniden alev alan servis otobüsü ve Besim İz'e ait 68 DE 724 plakalı otomobil, alevler içinde yanmaya başlarken, yangına ilk olarak çevredeki vatandaşlar evlerinden kovalarla su getirerek müdahale etmeye çalıştı.

Ancak otobüs kısa sürede kullanılamaz hale geldi. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından Aksaray Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri otobüs içinde ve çevresinde araştırma yaptı. İki aracın aynı anda alev alması nedeniyle kundaklamadan şüphelenen ekipler, otobüs çevresinde delil aradı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 04:59:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?