4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Aksaray'da Müteahhitler Birliği kuruldu

Aksaray'da bir grup müteahhit, karşılaştıkları sorunları birlik içinde çözmek amacıyla, Aksaray Müteahhitler Birliği'ni kurdular.
Basın açıklaması yaparak, müteahhitlerin bir çok sorunla karşılaştığını ve bu sorunların birlik içinde çözülebileceğini düşündükleri için 'Aksaray Müteahhitler Birliği'ni' kurduklarını kaydeden Birlik Kurucu Başkanı Eşref Timuçin, "Aksaray Müteahhitler Birliği'ni kurmamızın amacı, güç birliği yaparak yaşadığımız sorunları el birliği içinde çözmek. İnşaat müteahhitliği işi, 400 kalem malı ve üreticisini ilgilendirmektedir. Çok kapsamlı bir alan olan inşaat müteahhitleri sayesinde, binlerce kişi istihdam olmaktadır. Böyle büyük ve istihdam sağlayan bir topluluğun, mutlaka güç birliği yaparak sorunların üstüne gitmesi gerekir.
Ayrıca birliğimiz sayesinde, belediye, vergi dairesi, SSK, il savunma müdürlüğü ile de birebir ilişki içinde olup, bu kurumlarla olan meselelerimizi tüzel kişilik olarak çözmeyi hedefliyoruz. Yine bizleri yakından ilgilendiren mimarlar, inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, harita mühendisleri, jeoloji mühendisleri odaları ile iyi ilişkiler içinde problemlerimizi çözmeye çalışacağız. Belediyemizle olan ilişkilerimizde de, ortak çözümler üretip şehrimizin güzelleşmesinde üzerimize düşen görevi yapmaya gayret edeceğiz. Tüm inşaat müteahhitlikleri arkadaşlarımızın problemlerinde yanında olacağız. Birlik olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" dedi. Birlik yönetimi şu şekilde oluştu:
"Birlik Başkanı: Eşref Timuçin, Başkan Yardımcıları: Asım Düzgen, İzzet Kılıç, Sayman: Murat Alıcıkuş, Üyeler: Salim Gök, Mehmet Ergin, Efraim Çalışkan".
AKSARAY - IHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2004 Cuma 11:12:42
Güncelleme :20 Ağustos 2004 Cuma 13:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?