3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Aksaray'da olaylı maç

TFF 3. Lig'de Aksarayspor ile Kilis Belediyespor arasında oynanan ve konuk takım Kilis Belediyespor'un 3-2 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ardından olaylar çıktı.

Hakemin üzerine yürüyen Aksarayspor Kulübü Başkanı Yaşar Özçiftçi güçlükle sakinleştirilirken, karşılaşma sonrası taraftarlar hakemin otomobiline zarar verdi.


TFF 3. Lig 1. Grup'ta Aksarayspor, kendi sahasında karşılaştığı Kilis Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın 45. dakikasında Aksaraysporlu futbolcu Muhsin Tarhan'a kırmızı kart gösteren ve maçın 62. dakikasında Aksarayspor aleyhine penaltı veren maçın hakemi Isparta bölgesinden Ömer Kürşat Tüfekçi, maç sonunda tepkilerle karşılaştı. Aksarayspor Kulübü Başkanı Yaşar Özçiftçi, karşılaşma sonrası hakemin üzerine yürürken, güçlükle sakinleştirildi.

Yenilginin hakemden kaynaklandığını düşünen taraftarlar da, stadın 100 metre ilerisinde sokak arasına park edilmiş hakem Ömer Kürşat Tüfekçi'nin aracına zarar verdi. Oldukça üzgün olduğu gözlenen hakem Ömer Kürşat Tüfekçi, bir camı ve stop lambası kırılan aracını incelerken, "Saldırı olmadı, ama teşebbüs oluştu. Siz de zaten yaşananları gördünüz" dedi. Penaltıyı gördüğü için verdiğini ifade eden Tüfekçi, "Taraftarların sizin, yönettiğiniz maç için iddaa oynadığınız söyleniyor" şeklindeki soruya "Öyle bir şey olamaz" cevabını verdi.
Hakem Tüfekçi, Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne ifade vermeye giderken, otomobili de polisler tarafından müdüriyet bahçesine çekildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 04:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?