4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Aksaray'da uygulamalı zayıflama ve selülit semineri

Aksaray’da bir güzellik salonu tarafından düzenlenen programla, bayanlara uygulamalı olarak zayıflama ve selülit tedavisi hakkında seminer verildi.

Aksaray Üç Yıldız Otel’de, Larmino Güzellik ve Estetik Salonu tarafından düzenlenen seminerde, bayanlara uygulamalı olarak parafinli yosunla zayıflama ve selülit tedavisi hakkında bilgi verildi. Kozmotoloji Uzmanı Cenk Tengilimoğlu, parafinli yosunla nasıl zayıflanacağını ve uygulamanın kaç seans yapılması gerektiğini uygulamalı olarak anlattı. Seminere katılanların gözleri önünde hazırlanan ilaçlar, zayıflama tekniğinin kendisine uygulanmasını isteyen bir kişi üzerinde uygulamalı olarak gösterildi.

Kozmotoloji Uzmanı Cenk Tengilimoğlu, "Parafinli yosunla zayıflayabilir ve selülitten kurtulabilirsiniz. İlk seansta zayıfladığınızı hissedeceksiniz. Ancak amacınıza ulaşmak istiyorsanız seanslara devam etmeniz gerekiyor. Parafinli yosun devamlı olarak yapılamıyor. Nasıl antibiyotiği 24 saat arayla almanız gerekiyorsa, seansları da ona göre ayarlayacaksınız. 10 seansta 5 beden küçülme garantisi verebiliriz. Parafinli yosun, yağları hızlı bir şekilde yakıyor, yani kaslara etkisi yok. Vücudunuz kaslıysa, sonuç alamazsınız" dedi.

AKSARAY-(İHA)
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2004 Pazartesi 14:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?