3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Aksaray'da yılan paniği

Aksaray'da bir evin bodrumuna giren 3 yılandan biri tüfekle vurularak öldürülürken, diğer 2 yılanın bodrumun tahliye edilmesinin ardından yakalanacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, yurt dışında çalışan ve tatilini geçirmek için Aksaray'a gelen Mesut Tekin, evin bodrum kapısının önünde yılanları görünce Aksaray Belediyesi ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine eve gelerek bodrumda bir süre yılanı arayan belediye görevlisi, üzerine gelen 2 metre boyundaki kıraç yılanı tüfekle vurdu.

Bodrumdaki çuvallar arasında 2 yılan daha gördüğünü söyleyen belediye görevlisi, uzun süre diğer yılanları da bulmak için arama yaparken, vurulduktan sonra ikiye bölünen yılan ancak başının ezilmesiyle öldürülebildi.

Bodrum içinde yılanı ararken 3-4 el ateş eden ancak diğer yılanları vuramayan belediye görevlisi, kıraç yılanının çok zehirli ve tehlikeli olduğunu söyleyerek, "Her yıl bu aylarda birkaç yılan ihbarı alıyoruz. Genellikle kenar mahallelerde bu tür yılanlar görülüyor" dedi. Ev sahibi Mesut Tekin de ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını ifade etti.

Diğer 2 yılanın bodrumun tahliye edilerek bulunacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 09:50:24
Güncelleme :9 Ağustos 2007 Perşembe 11:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?