4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

‘Annemle ilişkisi vardı, öldürdüm’

AKSARAY merkeze bağlı Yenipınar Köyü'nde 17 gün önce 55 yaşındaki Mustafa Türkücü'yü başından tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan komşusu 23 yaşındaki Adem Albayrak, dün gece İstanbul'da yakalandı.

Suçunu itiraf eden Albayrak'ın jandarmaya verdiği ilk ifadesinde komşusu Mustafa Türkücü'yü annesi Arife ile olan gizli ilişkisi nedeniyle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olay, 05 Aralık 2009 Cumartesi günü saat 20.00 sıralarında Yenipınar Köyü'nde meydana geldi. Adem Albayrak, çiftçilik yapan komşusu Mustafa Türkücü'yü ziyarete gitti. Albayrak, bir süre sohbet ettiği Türkücü'yü, “Biraz dolaşalım, hava almış oluruz” diyerek evden çıkardı.

Albayrak ve Türkücü birlikte yürüyerek Eski Bağlar Mevkii'ne gitti. Albayrak, burada üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla Türkücü'yü başından vurarak öldürdükten sonra, 50 TL değerindeki cep telefonunu alıp köye döndü. Evine girmek üzereyken kendisini gören Türkücü'nün eşi Dudu Türkücü, “Kocam nerede, cep telefonu niçin sende?” diye sordu. Albayrak da “O arkadan gelecek. Cep telefonu ile bir yeri aramam gerekiyor. O yüzden bende” diyerek evine girdi.

Sabah olmasına rağmen eşi dönmeyen Dudu Türkücü yakınlarına haber verdi. Yakınları köy çevresinde yaptığı aramada, Eski Bağlar Mevkii'nde Mustafa Türkücü'nün cansız bedeni ile karşılaştı. Durum jandarmaya bildirildi.

Jandarma, yurt genelinde arama başlattı. Cinayet şüphelisi Adem Albayrak, dün gece İstanbul'da jandarma tarafından yakalandı. Suçunu itiraf eden Albayrak'ın, jandarmaya verdiği ilk ifadesinde komşusu Mustafa Türkücü'yü annesi ile gizli ilişkisi nedeniyle öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Albayrak, “Annemle ilişkisi vardı. Yıllardır biliyordum. Bu durumdan babamın haberi yoktu. Evine gittim. Gezip hava alalım diye dışarı çıkardım. Issız bir bölgede de başına tabanca ile ateş ederek öldürdüm. Sonra da cep telefonunu alıp kaçtım” dedi.
 

...
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 13:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
urumdugu IP: 194.255.23.xxx Tarih : 24.12.2009 11:21:33

madem yillardir biliyordunda niye o zaman degilde simdi bence  mesele baska sonra kokusu cikar