2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

Armutlu'da hayvancılık gelişecek

Aksaray'ın Armutlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na verdiği projesinin hayata geçmesini bekliyor.
 
Hayvancılığın gelişmesi için sürekli projeler hazırladıklarını belirten Armutlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Recep Sert, “Armutlu'da hayvancılığın gelişmesi için kooperatif olarak çalışmalarımızı ve desteklerimizi sürdürüyoruz. Modern soğutma depolarımız ve kooperatif binamız artık tam manasıyla hizmete girdi. 2006 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 7 kooperatif ile birlikte proje verdik.
Biz daha öncede destek aldığımız için ilk etapta hiç destek almayan 5 kooperatifin projesi dikkate alındı, ancak 2007 yılında projemizin hayata geçeceği ifade edildi. İnşallah bu projemiz hayata geçtiğinde 70 aile 2 baş inek alacak. Hayvancılığın gelişmesi için bu tür destekler gerçekten çok önemli olduğu için projemizin hayata geçmesini bekliyoruz” dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2007 Pazar 16:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet sahın IP: 85.98.118.xxx Tarih : 13.04.2007 12:44:22
yıllardır kendini geliştiremeyıp ekmegi ve umudu buyuksehırlerde aryan hemserilerimiz icin hayırlı ve devamlı olmasi dilegi ile.