3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Asfalt sezonu açıldı

Aksaray Belediyesi, 2008 asfalt sezonunu törenle açtı.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde düzenlenen törene Belediye Başkanı Nevzat Palta, başkan yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Başkan Nevzat Palta, 2008 yılında asfaltsız mahalle ve sokak bırakmayacaklarını belirterek, "Bu yıl asfalt sezonunun açılışını Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nden başlatıyoruz. 2008'deki asfalt hedefimiz metre veya kilometre olarak değil de doğalgaza paralel olarak gerçekleştirilecek. Başta şehir merkezi ve kenar mahallelerimiz olmak üzere her bölgede sıcak asfalt çalışması yapacağız. Kenar mahallelerde doğalgaz gitmeyen yerlere de en azından satıh kaplama yapacağız. Dolayısıyla hedefimiz, bu yıl şehrimizde asfaltsız mahalle, asfaltsız sokak bırakmamak. Ekibimizle birlikte gece gündüz çalışarak bu hedefe ulaşmak istiyoruz." dedi.

Zaman
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 00:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
servet ozdemir IP: 84.115.7.xxx Tarih : 13.05.2008 01:44:54

kendimi tanitarak baslamak istiom sozlerime ben bir aksarayli olarak bir gurbetciyim sayin balta neden sifahene mahallesine yeterince onem vermiorsunuz,ayrica hasas muhalleside ayni kisin izine geldim hasas muhl si nevsehir yokusuna yakinim inan camurdan gecemedik siz once oralara bir onem verin hasas muhallesi 35 sokakta kaliyom inan yolumuz camurdan gecilmior.dogal gaz zaten yok sizin belediye baskanliginizdan hic bir faydanizi muhallede goremedim inanin saygilarimla beni bilgilendirirseniz sevinirim.